Beton özlü yükseltilmiş döşeme, genel ofisler için en yaygın kullanılan sistemdir.Bu sistem, tamamen entegre bir kilitleme sistemidir. Paneller özel yuvarlak deliklerle üretilmektedir.

Beton özlü paneller, Bare-Çıplak panel tip; Loose Lay özellikli Karo Halı, LVT veya Karo PVC ile kaplanabilir.Panel köşelerinde vida yerleri mevcut olup , Panel köşe kilit vidaları ile kafaya kilitlenerek uygulanır.

Çıplak panel ; epoksi boya kaplamalı toz boya ile korozyona karşı koruma sağlar.Strong Cement 800 panel Mekanik performansa göre çelik sac olup, köpüklü çimento ile doldurulmuştur.Çimento karışımını sağlamak için yüksek basınçlı bir pompa tüm panel köşesine ulaşır.Paneller kalıp şeklinde kafa tabanı üzerine vidalar ile monte edilebilir özelliktedir..

yüksek zemin malzemesi
beton özlü YDS görseli

Modüler Panel (33mm-35mm): 60 x 60 cm ebatlarında ve min. 33 mm. ,max.35mm kalınlığında hafif beton dolgulu çelik panelin alt kaplama malzemesi 0,6 mm. üst ve yan kaplama malzemesi min. 0,7 mm. kalınlığında elektrostatik epoxy boyalı saç olacaktır.

beton özlü YDS panel görseli
 

Teklif Formu



    <



    Daha Fazla, Zemin Kaplama Ürünlerimiz hakkında bilgi almak için; Vadi İstanbul Bulvar bulunan ofis-showroomumuzu ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.
    Daha ayrıntılı bilgi ve sorularınız için >> 

    Tel: +90 212 274 44 22 E-mail: info@anilzemin.com – bilgi@anilzemin.com